نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود

سوئد سریع‌تر تبعه ایرانی را آزاد و خسارت‌های وی را جبران کند

سوئد سریع‌تر تبعه ایرانی را آزاد و خسارت‌های وی را جبران کند نایب رئیس مجلس گفت: از دولت سوئد می‌خواهیم ضمن جلوگیری از ادامه نقض‌های صورت گرفته و پاسخگو کردن عوامل آن، هرچه سریع‌تر حمید نوری را آزاد و خسارت معنوی و مادی وارده به وی را جبران کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۲۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 13
کد خبر: ۱۴۲۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز چهارشنبه (22 تیر) در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود، اظهار داشت: متاسفانه دستگیری آقای نوری به علت اظهارات و خاطرات چند تن از اعضای گروهک تروریستی منافقین بود از این‌رو اصل برائت و حق آزادی رفت آمد این تبعه ایرانی از سوی مقامات سوئدی نقض شده است.

 

وی افزود: متاسفانه دولت سوئد نه به مسئولیت خود طبق کنوانسیون ۱۹۶۳ وین روابط کنسولی برای اطلاعی این بازداشت به سفارت جمهوری اسلامی ایران در استکهلم نه عملکرد و نه مراتب را به اطلاع خانواده اش رسانید.

 

نایب رئیس مجلس گفت: در طول مدت حدود دو سال از بازداشت این طبیعی ایرانی علی رغم خانواده این تبعه ایرانی دو بار به آن کشور سفر کرده بودند اما مقامات آن کشور اجازه ملاقات با آنها ندادند از این رو مجلس شورای اسلامی از دولت سوئد می خواهد که ضمن جلوگیری از ادامه نقض های صورت گرفته و پاسخگو کردن عوامل آن هرچه سریعتر حمید نوری را آزاد و جبران خسارت معنوی و مادی وارده به آن را جبران کند.

 

نیکزاد تصریح کرد همچنین از قوه قضاییه و وزارت امور خارجه خواستاریم تا از تمامی ظرفیت های لازم را برای آزادی پاسخگو بودن دولت سوئد به کار گیرند و اقدامات لازم و متناسب را نیز برای اجرای عدالت اتخاذ کنند.

 

نیکزاد در ادامه به موضوع اجاره بها اشاره کرد و گفت: از مسائل مهم کشور به ویژه در ایام تابستان موضوع مسکن است؛ وضعیت اجاره بها در کشور به ویژه در شهرهای بزرگ و کلانشهرها به غصه ای بزرگ تبدیل شده است.

 

وی افزود: براساس اصول 3 و 31 قانون اساسی تامین مسکن مناسب جزو حقوق مردم و تکالیف حاکمیت است، البته برخی تصمیمات کوتاه مدت در این زمینه در کشور گرفته شده است، اما باید توجه داشت که این راهکارهای کوتاه مدت شاید مُسکن محسوب شود اما درمان نیست.

 

نایب رئیس مجلس بیان داشت: درمان ریشه ای مشکل مسکن صرفا با تولید انبوه امکان پذیر است که در قانون جهش تولید و تامین مسکن نیز زیرساخت های قانونی آن پیش بینی و از سوی مجلس شورای اسلامی به قانون تبدیل شده است.

 

وی با بیان اینکه عمل به قانون جهش تولید و تامین مسکن به عزمی همگانی نیاز دارد، گفت: 2 محور بزرگ و اساسی موردنیاز اجرای این قانون عبارت است از تامین زمین و پرداخت تسهیلات بانکی. ماده 4 این قانون در این راستا بر مصوبات شورای پول و اعتبارات در آن مقطع زمانی صحه گذاشته و با تصویب این ماده شبکه بانکی را مکلف کرده تا حداقل 20 درصد تسهیلات خود را به بخش مسکن پرداخت کند اما متاسفانه شاهد استنکاف بانک مرکزی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه در اجرایی سازی این قانون هستیم.

 

نیکزاد تاکید کرد: تامین تسهیلات 200 میلیون تومانی مقاوم سازی مسکن روستایی نیز علیرغم اخذ مصوبه شورای عالی مسکن اجرایی نشده است، مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر عمل به مصوبه قانون خود، انتظار دارد دستگاه های مسئول مر قانون را اجرا کند و از تفسیر به رأی قوانین در این حوزه و چه در مواردی مانند قانون رتبه بندی معلمان اجتناب کند.

 

وی ضمن گرامیداشت 22 تیرماه زادروز محمد خوارزمی دانشمند و ریاضیدان بزرگ ایرانی که به عنوان روز ملی فناوری و اطلاعات نامگذاری شده، ادامه داد: زمانی که اروپا در تاریکی قرون وسطایی به دنبال روزنه‌ای رو به روشنایی آگاهی و علم بود یک نخبه ایرانی دانش الگوریتم را بنیان گذاشت و تلاش ها و یافته های او در این رشته دانشی را برای بشریت به ارمغان آورد که مبنای محاسبات رایانه ای قرار گرفت.

 

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه امروز هیچ چیزی بیش از فناوری نمی تواند حکمرانی ما را به سمت حکمرانی هوشمند سوق دهد و در حل مشکلات کشور به ما کمک کند، بیان داشت: این روز را به خانواده بزرگ فناوری اطلاعات تبریک، تهنیت عرض می کنم و از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات می خواهیم به فعالیت های توسعه ای خود در این زمینه سرعت بخشیده و به ویژه در راستای تکمیل شبکه ملی اطلاعات اقدامات اساسی و بزرگی را به سرانجام برساند./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار