وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

سوئد سریع‌تر تبعه ایرانی را آزاد و خسارت‌های وی را جبران کند

سوئد سریع‌تر تبعه ایرانی را آزاد و خسارت‌های وی را جبران کند نایب رئیس مجلس گفت: از دولت سوئد می‌خواهیم ضمن جلوگیری از ادامه نقض‌های صورت گرفته و پاسخگو کردن عوامل آن، هرچه سریع‌تر حمید نوری را آزاد و خسارت معنوی و مادی وارده به وی را جبران کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۲۲ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 13
کد خبر: ۱۴۲۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز چهارشنبه (22 تیر) در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود، اظهار داشت: متاسفانه دستگیری آقای نوری به علت اظهارات و خاطرات چند تن از اعضای گروهک تروریستی منافقین بود از این‌رو اصل برائت و حق آزادی رفت آمد این تبعه ایرانی از سوی مقامات سوئدی نقض شده است.

 

وی افزود: متاسفانه دولت سوئد نه به مسئولیت خود طبق کنوانسیون ۱۹۶۳ وین روابط کنسولی برای اطلاعی این بازداشت به سفارت جمهوری اسلامی ایران در استکهلم نه عملکرد و نه مراتب را به اطلاع خانواده اش رسانید.

 

نایب رئیس مجلس گفت: در طول مدت حدود دو سال از بازداشت این طبیعی ایرانی علی رغم خانواده این تبعه ایرانی دو بار به آن کشور سفر کرده بودند اما مقامات آن کشور اجازه ملاقات با آنها ندادند از این رو مجلس شورای اسلامی از دولت سوئد می خواهد که ضمن جلوگیری از ادامه نقض های صورت گرفته و پاسخگو کردن عوامل آن هرچه سریعتر حمید نوری را آزاد و جبران خسارت معنوی و مادی وارده به آن را جبران کند.

 

نیکزاد تصریح کرد همچنین از قوه قضاییه و وزارت امور خارجه خواستاریم تا از تمامی ظرفیت های لازم را برای آزادی پاسخگو بودن دولت سوئد به کار گیرند و اقدامات لازم و متناسب را نیز برای اجرای عدالت اتخاذ کنند.

 

نیکزاد در ادامه به موضوع اجاره بها اشاره کرد و گفت: از مسائل مهم کشور به ویژه در ایام تابستان موضوع مسکن است؛ وضعیت اجاره بها در کشور به ویژه در شهرهای بزرگ و کلانشهرها به غصه ای بزرگ تبدیل شده است.

 

وی افزود: براساس اصول 3 و 31 قانون اساسی تامین مسکن مناسب جزو حقوق مردم و تکالیف حاکمیت است، البته برخی تصمیمات کوتاه مدت در این زمینه در کشور گرفته شده است، اما باید توجه داشت که این راهکارهای کوتاه مدت شاید مُسکن محسوب شود اما درمان نیست.

 

نایب رئیس مجلس بیان داشت: درمان ریشه ای مشکل مسکن صرفا با تولید انبوه امکان پذیر است که در قانون جهش تولید و تامین مسکن نیز زیرساخت های قانونی آن پیش بینی و از سوی مجلس شورای اسلامی به قانون تبدیل شده است.

 

وی با بیان اینکه عمل به قانون جهش تولید و تامین مسکن به عزمی همگانی نیاز دارد، گفت: 2 محور بزرگ و اساسی موردنیاز اجرای این قانون عبارت است از تامین زمین و پرداخت تسهیلات بانکی. ماده 4 این قانون در این راستا بر مصوبات شورای پول و اعتبارات در آن مقطع زمانی صحه گذاشته و با تصویب این ماده شبکه بانکی را مکلف کرده تا حداقل 20 درصد تسهیلات خود را به بخش مسکن پرداخت کند اما متاسفانه شاهد استنکاف بانک مرکزی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه در اجرایی سازی این قانون هستیم.

 

نیکزاد تاکید کرد: تامین تسهیلات 200 میلیون تومانی مقاوم سازی مسکن روستایی نیز علیرغم اخذ مصوبه شورای عالی مسکن اجرایی نشده است، مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر عمل به مصوبه قانون خود، انتظار دارد دستگاه های مسئول مر قانون را اجرا کند و از تفسیر به رأی قوانین در این حوزه و چه در مواردی مانند قانون رتبه بندی معلمان اجتناب کند.

 

وی ضمن گرامیداشت 22 تیرماه زادروز محمد خوارزمی دانشمند و ریاضیدان بزرگ ایرانی که به عنوان روز ملی فناوری و اطلاعات نامگذاری شده، ادامه داد: زمانی که اروپا در تاریکی قرون وسطایی به دنبال روزنه‌ای رو به روشنایی آگاهی و علم بود یک نخبه ایرانی دانش الگوریتم را بنیان گذاشت و تلاش ها و یافته های او در این رشته دانشی را برای بشریت به ارمغان آورد که مبنای محاسبات رایانه ای قرار گرفت.

 

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه امروز هیچ چیزی بیش از فناوری نمی تواند حکمرانی ما را به سمت حکمرانی هوشمند سوق دهد و در حل مشکلات کشور به ما کمک کند، بیان داشت: این روز را به خانواده بزرگ فناوری اطلاعات تبریک، تهنیت عرض می کنم و از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات می خواهیم به فعالیت های توسعه ای خود در این زمینه سرعت بخشیده و به ویژه در راستای تکمیل شبکه ملی اطلاعات اقدامات اساسی و بزرگی را به سرانجام برساند./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار